Bij overlijden (24 uur per dag): 06 207 312 27

|

Overige vragen: 0164 265 989

|

Volg ons op:

Onze begraafplaatsen in Bergen op Zoom

De Rooms Katholieke Begraafplaatsen Bergen op Zoom, bezit en/of beheert vier begraafplaatsen.

De laatste jaren is er hard gewerkt aan de verdere opbouw van deze begraafplaatsen door de aanleg van goede paden en wegen. Het onderhoud aan de planten, bomen en perken gebeurt op professionele wijze en daardoor zijn er begraafplaatsen ontstaan waar u tot rust kan komen, en even stil kunt zijn na een verlies.

Elke begraafplaats heeft mogelijkheden voor graf- en asbestemmingen, en hanteert andere tarieven als het gaat om de opties en mogelijkheden. Deze kunt u per begraafplaats zelf online bekijken, en bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Begraafplaats Mastendreef

Begraafplaats Mastendreef – te Bergen op Zoom – is te onderscheiden in globaal twee delen.

 

Het oudste gedeelte, in de volksmond de oude begraafplaats genoemd, daterend uit het tweede kwart van de negentiende eeuw wordt omringd door een beukenheg. In de jaren 1960 werd wegens ruimtegebrek een uitbreiding gerealiseerd en kreeg de begraafplaats zijn huidige vormgeving.

Alle informatie over begraafplaats Mastendreef, zoals graf- en asbestemmingen, en tarieven kunt u direct hier bekijken op onze website.

Meer informatie

Begraafplaats Nieuw-Borgvliet

Nieuw-Borgvliet is een begraafplaats die altijd sterk verbonden is geweest met dit specifieke stadsdeel van Bergen op Zoom.

 

De kerkelijke instelling R.K. Begraafplaats Bergen op Zoom, heeft in 2016 het beheer en onderhoud van begraafplaats Nieuw-Borgvliet overgenomen. En heden ten dage is begraafplaats Nieuw-Borgvliet in ere hersteld en heeft een volledige metamorfose ondergaan.

Alle informatie over begraafplaats Nieuw-Borgvliet, zoals graf- en asbestemmingen, en tarieven kunt u direct hier bekijken op onze website.

Meer informatie

Islamitische Begraafplaats

De Islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom is opgericht in 1983 en valt onder de het beheer van de R.K. Begraafplaats in Bergen op Zoom.

 

Per 2019 geldt op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom eeuwig durend grafrecht. Voor Noord-Brabant een primeur. Landelijk is Bergen op Zoom na Almere de tweede begraafplaats waar dit mogelijk is.

Alle informatie over de Islamitische begraafplaats, zoals graf- en asbestemmingen, en tarieven kunt u direct hier bekijken op onze website.

Meer informatie

Algemene begraafplaats Bergen op Zoom

De algemene begraafplaats Bergen op Zoom, is eigendom van de Gemeente Bergen op Zoom.

 

Het onderhoud en beheer van de algemene begraafplaats wordt uitgevoerd door de Rooms Katholieke Begraafplaatsen Bergen op Zoom.

Alle informatie over de Algemene begraafplaats Bergen op Zoom, zoals graf- en asbestemmingen, en tarieven kunt u direct hier bekijken op onze website.

Meer informatie