Bij overlijden (24 uur per dag): 06 207 312 27

|

Overige vragen: 0164 265 989

|

Volg ons op:

Algemene Begraafplaats Bergen op Zoom

Lees verder over de historie, de mogelijkheden en opties van de Algemene Begraafplaats.

De algemene begraafplaats Bergen op Zoom, is eigendom van de Gemeente Bergen op Zoom.

Het onderhoud en beheer van de algemene begraafplaats wordt uitgevoerd door de Rooms Katholieke Begraafplaatsen Bergen op Zoom. 

Nieuw Graf

De Algemene Begraafplaats Bergen op Zoom is van de Gemeente Bergen op Zoom. Het beheer ( onderhoud ) valt onder de R.K. Begraafplaats Bergen op Zoom. Voor administratieve vragen over graven op de Algemene Begraafplaats kunt u terecht bij de afdeling beheer en onderhoud van de Gemeente Bergen op Zoom.

Telefoonnummer : 14 0164

E-mail: algemenebegraafplaats@bergenopzoom.nl

 

Op de Algemene Begraafplaats Bergen op Zoom worden verschillende soorten graven uitgegeven. In principe zijn deze te onderscheiden in particuliere graven en algemene graven.

 

Particuliere graven:

  • graf: 1 of 2-persoons graf met 20 jaar grafrechten, mogelijkheid tot verlenging na 20 jaar

 

Algemene graven

  • 1 persoon graf (niet gerelateerd aan elkaar), 10 jaar grafrechten – niet verlengbaar, inclusief monument.

As bestemming

De Algemene Begraafplaats heeft een eigen urnentuin. Asbussen kunnen bijgezet worden in een urnennis. De nis is geplaatst in een begroeide heuvel. Een andere mogelijkheid is een asbus rechtstreeks in de grond begraven of in een urnenkelder. Hierop kan dan, binnen de maatvoering, een klein monument worden geplaatst.

 

Wilt u liever de asbus in een bestaand graf van familie begraven? Dan kan natuurlijk ook. Ook uitstrooiing van de as in een bestaand graf bestaat tot de mogelijkheden. Vraag informatie over de diverse mogelijkheden de beheerder van de begraafplaats.

Meer informatie over onze andere begraafplaatsen?

Onze Begraafplaatsen

De kerkelijke instelling R.K. Begraafplaats bezit en/of beheert 4 begraafplaatsen in Bergen op Zoom:

De laatste jaren is er hard gewerkt aan de verdere opbouw van deze begraafplaatsen door de aanleg van goede paden en wegen. Het onderhoud aan de planten, bomen en perken gebeurt op professionele wijze en daardoor zijn er begraafplaatsen ontstaan waar u tot rust kan komen, en even stil kunt zijn na een verlies.

Meer informatie

Tarieven

Wilt u meer informatie over de tarieven voor grafbestemmingen of asbestemmingen per begraafplaats? Vind hieronder al uw opties.

Begraafplaats Mastendreef

Meer informatie

Begraafplaats Nieuw Borgvliet

Meer informatie

Islamitische Begraafplaats

Meer informatie

Algemene Begraafplaats

Meer informatie