Bij overlijden (24 uur per dag): 06 207 312 27

|

Overige vragen: 0164 265 989

|

Volg ons op:

Graf zonder zorgen.

“Graf zonder zorgen”

 

De één vindt het prettig en rustgevend om het graf van een overleden vriend of familielid te onderhouden. De ander vindt het vervelend of kan dit gewoonweg niet doen.

 

‘Ik wil mijn kinderen niet opschepen met grafonderhoud’

 

Veel mensen zeggen dat ze het vervelend vinden om hun kinderen op te schepen met het onderhoud van een graf. Dan is er sprake van een misverstand. Door vele vragen van nabestaande (n) bieden wij nu de mogelijkheid aan om het onderhoud uit handen te nemen. Dit doen wij voor alle graven van de 4 begraafplaatsen die beheren in Bergen op Zoom.

 

Graf zonder onderhoudszorgen

 

Er zijn meerdere opties. Bij ons wordt de mogelijkheid geboden om een graf dusdanig in te richten dat deze onderhoudsarm is. Een andere mogelijkheid is om een servicecontract aan te gaan waarin het onderhoud voor het graf in zit. Wij bieden nu aan :  graf zonder zorgen. Een servicecontract waarin een aantal werkzaamheden staat omschreven met onderhoudsbeurten per jaar. Wij bieden ook aan een afspraak waarbij foto´s van het graf worden doorgemaild naar de rechthebbende wanneer het onderhoud is gedaan.

 

Heeft u interesse dan is het formulier hier te vinden : graf zonder zorgen origineel

 

Voor meer informatie over “graf zonder zorgen “kunt u  contact opnemen met de beheerder op telefoonnummer, 0164-265989. of e-mail : info @ rkbegraafplaats.com 

RK Begraafplaats Bergen op Zoom
Mastendreef 3
4623 RE Bergen op Zoom