Bij overlijden (24 uur per dag): 06 207 312 27

|

Overige vragen: 0164 265 989

|

Volg ons op:

Onderhoud en Begroeiing

Beste bezoekers van de R.K.Begraafplaats

 

De laatste tijd krijgen wij veel klachten en opmerkingen over de begroeiing op de graven en het onderhoud ervan.

 

Ik wil u er graag op wijze dat deze begraafplaats “een reglement voor het beheer “heeft en die u als het goed is van ons eerder heeft ontvangen. Heeft u deze niet gekregen dan kunt u deze aanvragen via ons.

 

Graag wil ik kenbaar maken dat er in het reglement ( bijlage Artikel 7& 8 ) het volgende staat over grafbeplanting , grind etc.

 

Artikel 7

  1.   Grafbeplanting wordt toegestaan op en of aan de voorzijde van het graf. De strook aan de voorzijde beschikbaar wordt gesteld, wordt gebaseerd op de breedte van het grafteken met daarbij een diepte van 30cm. De beplanting mag maximaal 30 cm hoog worden.
  2.   Grind of marmerslag op het graf is toegestaan mits gedeponeerd op een betonnen of stevige kunststof plaat.

Artikel 8

Op de graven worden niet toegelaten:

  1.   Grind of marmerslag voor, opzij of achter het graf
  2. . Ijzeren hekken
  3.   Palen.

 

Vanaf heden gaan we hier ook beter opletten en we geven u 3 maanden de gelegenheid om de beplanting / grind of andere attributen naast/achter het graf te verwijderen. Wilt u grint of marmer verwijderen dan dient u dit eerst telefonisch of per e-mail te melden zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u het grint in een bak kunt doen en wij deze voor u weer kunnen weghalen en ledigen, dit om te voorkomen dat de hele begraafplaats straks vol ligt met grind.

 

Doet u de verwijdering van de beplanting / grind of andere attributen niet dan zal de verwijdering gedaan worden door de medewerkers van de R.K. Begraafplaats en de kosten van het verwijderen zullen worden doorbelast aan de rechthebbende van het graf.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u zich wenden tot ons, neem hiervoor via onze contact pagina contact op met de beheerder.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mark Masereeuw – RK Begraafplaats Bergen op Zoom